Utendørs belysning

Utendørs belysningsanlegg i Sandnes

Vi har erfaring fra mange forskjellige løsninger på ditt utelysbehov.

Der finnes i dag en rekke typer belysning alt etter hva behoved/ønske er.

Selve belysningen utedørs kan vel grovt deles opp i 2 hovedgrupper, der den ene er behovet for opplysning for våre egne aktiviteter, den andre er mer for å belyse feks. bygg, reklameskilt og liknende for å få oppmerksomhet på en eller annen måte. Ofte er det også en kombinasjon av disse. 

Lampen ved siden er et god eksempel på en slik kombinasjon, der den nedre delen av lampen belyser vegen får å gjøre det trygt og behagelig å gå. Mens uplight delen av lampen er der for å lyse opp fasaden på huset for å "pynte/vise" huset i mørket.

Ellers kan vi levere en mengde forskjellig typer belysning for utendørs bruk, alt fra store lyskastere for stadionbruk, arbeidsbelysning av store steinbrudd, vegbelysning samt parkbelysning, fasadebelysninger av feks. kirker og hva det ellers måtte være. Vi har også levert "uplight" til å belyse flotte trær, dette gir en utrolig fin effekt.

Det finnes i dag et enormt utvalg i forskjellig belysning, så har du et behov/ønske så ikke nøl med å ta kontakt. Våre folk står alltid til disposisjon!

Vi tar oss selvsagt av styringen av belysningen også, enten der er ved hjelp av såkalt tilstedeværelsesendorer eller fotocellestyrt og ikke minst tidsstyrt.

Ofte er det snakk om en kombinasjon av disse 3 faktorene som gir beste resultatet.

Ta kontakt så hjelper vi deg med utendørs belysningsanlegg for bygg i Sandnes.