Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Elbillading

Billadere for elbil eller hybrid bil.

EL-IT Installasjon leverer installasjonen for alle elbil merker. Vi monterer de fleste Renault Zoeene laderne i Rogaland. Til sammen har vi snart levert tresifra antall av opplegg til elbiler.
Følgelig har vi god erfaring med temaet enten det er Mode-1, 2 eller 3 med type 1 eller 2 kontakter. Vi leverer ladere fra kjente leverandører som POD, Schneider eller Salto pluss andre om ønskelig.

Ta kontakt hvis du eller vurderer å kjøpe deg elbil så kan du få tips fra oss om hva du skal gjøre.
Elbiler trekker som de fleste nå har fått med seg mye strøm fra strømnettet, det er derfor veldig viktig å få et opplegg som er dimensjonert for dette, vi har allerede sett flere branntilløp på den korte tiden elbilene har vært populære. Med et skikkelig el-opplegg er imidlertid denne faren tilnærmet eliminert.

Vi kan også levere ladere fra Zapcharger som har et genialt system som styrer strømmen til hver enkelt bil alt etter tilgjengelig effekt. Dette er et genialt system hvis det er snakk om billadning i for eksempel. et borettslag med redusert tilgjengelig effekt.

Her er et utklipp fra hjemmesidene til POD-POINT som viser kundetilfredsheten på installasjonene vi har utført, veldig kjekt å se at kundene er fornøyde med arbeidet vi utfører.