Elektriker

Elektriker i Sandnes

Er du på utkikk etter en erfaren elektriker i Sandnes? El-IT Installasjon AS har 15 medarbeidere med bred kunnskap som utfører alt innen elektriske installasjoner. Vi kan utføre vedlikehold av elektriske anlegg og ombygge sikringsskap i hus. Vi kan også hjelpe deg med å bruke mindre strøm ved hjelp av energiøkonomisering.

Om du ønsker en El-kontroll kan vi også bistå med dette. En av våre godkjente kontrollører vil komme til din bolig eller ditt næringsbygg. Vi vil foreta en gjennomgang av flere elementer ved systemet, blant annet sjekke koblinger i sikringsselskapet, sørge for at det ikke er noen brann fare i anlegget, og sørge for at alle apparater som skal være koblet i en jordet stikkontakt er det.

Erfarne elektrikere i Sandnes

Enten det er din private bolig, et næringsbygg, sikkerhetsanlegg eller olje- og gassinstallasjoner, så har vi erfaring med det meste. Våre ansatte har fagbrev, og sammen med bred erfaring kan de utføre et arbeid du kan føle deg trygg på. Det er mange reguleringer rundt elektriske anlegg og det er viktig å få faglærte personer til å utføre jobben slik at elektrisitet i ditt bygg er sikker i bruk.

Er du på utkikk etter elektriker i Sandnesområdet? Ta gjerne kontakt med El-IT Installasjon her.