Brannalarmanlegg

Vi leverer brannalarmanlegg fra Prosec for det meste, vi forhandler også andre kjente merker som Tyco, Autronica, Noby, Esmi og andre.

Vi kan tilby detektorer som reagerer på CO. CO er en utrolig flyktig gass som kommer ved ulmebranner som ofte er det som oppstår i boliger. Disse detektorene reagerer på en slik brann utrolig kjappt, flere ganger raskere enn en vanlig optisk detektor. Dette gjør den veldig egnet for boligformål, og andre plasser der ulmebranner er sannsynlige.

Sentralen på bildet under er koblet sammen med styringssytemet i huset, og ved et branntilløp vil store deler av det elekriske anlegget bli koblet ut. Eksempel på ting som blir utkoblet er: Tørketrommel, vaskemaskin, komfyr, innfelt belysning, oppvaskmaskin og kaffetrakter for å nevne noen "brannfarlige" apparat. Erfaring viser at det ofte er slike apparat som starter branner i boliger, og med en tidlig varsling allerede på ulmestadiet etterfulgt av utkobling av strømmen er sjansen stor for at en brann kan unngås uten at vi trenger å gjøre noe.

Brannalarm redder liv

Dette er en litt omfattende løsning som koster en del, men kanskje redder det livet til barnet ditt en dag? Det er uansett verd en overveining.

Vi leverer selvsagt andre typer anlegg også, slik som vanlige røkvarslere i serie med egen strømforsyning, slik at de ikke er avhengige av batteriskifte årlig. Dette er forøvrig blitt påbudt i nye boliger.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud dersom vi skal bistå med brannalarmanlegg.

Vi holder til i Sandnes, men kan hjelpe med installasjon av brannalarmanlegg også i omkringliggende områder. Hører gjerne fra deg også om du tenker Sandnes ligger litt langt unna.